2022-02-20 10:46:56• hírek • közlemény

Még kaphatók jegyek a jótékonysági előadásokra

Jótékonysági rendezvénysorozattal támogatja a Harag György Társulat és a Dinu Lipatti Filharmónia Románia első bárkaotthonának a megépítését. A Noe Partium Egyesület projektje mellé állók hozzájárulnak az egyesület néhai elnöke, Löchli Tünde utolsó nagy tervének a megvalósulásához.

A Tündérhon névre keresztelt bárkaotthonban olyan fogyatékossággal élő felnőttek lelnek majd otthonra, akikről már nincs ki gondoskodjon – elvesztették szüleiket vagy azoknak nincsenek anyagi lehetőségeik a szakszerű és egésznapos ápolás biztosítására. A Tündérhon építése egyébként zajlik, külföldi támogatók 150 ezer eurót adtak a megvalósításra, ám az építőanyagok árának emelkedése miatt még egy jelentős összegre van szükség a befejezéshez.


A rendezvénysorozat épp Löchli Tünde születésnapján, február 23-án, szerdán veszi kezdetét: 18 órától lesz látható a Harag György Társulat Csongor és Tünde című jótékonysági színházi előadás, melynek középpontjában épp Tündérhon és annak keresése áll.


Február 26-án újra a színházban a helye azoknak, akik segíteni szeretnének: 19 órai kezdettel lesz látható a Magyar Művészeti Akadámia által készített Harag Györgyről szóló portréfilm.


A rendezvénysorozatot március 10-én 18.30-tól, a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia operettelőadása zárja.


A Csongor és Tünde előadásra, illetve a Harag György filmpremierre jegyek válthatók a színház jegypénztárában. A társulat a teljes bevétellel a Tündérhon felépítését támogatja, illetve lehetőséget teremt a szokott módon a nagyobb összegű felajánlásokra. A filharmónia operettestjére a Dinu Lipatti Filharmónia jegypénztárában válthatók belépők, a helyszínen pedig a koncert alkalmával további jótékonysági felajánlások tehetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: